Maltepe Evden Eve Nakliyat

Maltepe evden eve nakliyat hizmetini uzun yıllardır üstün kalitede vermekte olan Bektaşoğlu Nakliyat firmamız kullandığı modern nakliyat yöntemleri ve profesyonel ekipleri ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. İhtiyaç duyduğunuz anda taşınabilmeniz için de firmamız yılın her günü çalışmaya devam etmektedir. Taşınma sırasında sizlerin zaman kaybı yaşamanızı önlemek için de bütün süreç yetkili arkadaşımızın koordinasyonu ile yürütülmektedir.

Evinizi taşımanız gerektiğinde firmamız ile iletişime geçmeniz halinde fiyat teklifini telefonda değil evinize yapacağımız ziyaret ile eşyaları yerinde görerek vermekteyiz. Bu şekilde de gereksiz maliyetler ile karşılaşmanızı önlemekteyiz. Teklifimizi kabul etmeniz ile de taşınma planı yapmakta ve bu plan ile size nakliyatın başlayacağı ve biteceği saati tam olarak vermekteyiz.

Paketleme ve Ambalajlama Hizmeti Vermekteyiz

Maltepe evden eve nakliyat hizmetimizde eşyaların zarar görmeden taşınması bizler için birinci önceliktir ve bunun için de firmamız uzman ekipleri ile üst düzey koruma önlemleri almakta sıfır hata ilke hizmet vermektedir. Nakliyat hizmetimizi de şu şekilde vermekteyiz.

  • Paketleme ve ambalajlama hizmeti vermekteyiz. Kaliteli malzeme ile her eşyayı cinsine uygun olarak koruma altına almaktayız.
  • Asansörlü taşıma yapan firmamız üst katlarda olan eşyaları sahip olduğumuz modern portatif yük asansörleri ile taşımaktadır.
  • Kapalı kasa araçlarımızın içlerini süngerle kaplamakta ve özel teknikler ile içine istiflediğimiz eşyalarınızın trafikte olduğu zaman içinde zarar görmesini önlemekteyiz.
dernek.jpg
Egesur Evden Eve Nakliyat firması olarak İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında sizlere üstün kalite nakliyat hizmetleri sunmamız ile tanınıyoruz. Yaklaşık 30 yıldan beri bu sektörün içinde olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Siz değerli müşterilerimizin katkılarıyla gelmiş olduğumuz bu seviyede, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmamız büyük pay almaktadır. Kaliteli hizmetlerin nasıl sunulacağını biliyoruz. Evinizi sorunsuz taşımak isterseniz hemen bize ulaşın.
bektasoglubeyazlogosu.png

Etiketler

Bölgeler

İLETİŞİM

Bu sitenin seo ve yazılım çalışmasıPort Yazılım tarafından yapılmaktadır.